strand

Vadkacsák

Gyorsmenü

nyitvatartas kek arak kek3 fenytoressel elerhetoseg kek fenytoressel galeria kek3 fenytoressel terkep kek2 fenytoressel
Nyitva tartás  Árak  Elérhetőségek Galéria Térkép

Közösség

facebook logo weblapszinnel kek google logo kamera kek2 fenytoressel
Facebook Google +1 Kamera

OEP kedvezmény

OEP

OEP finanszírozott fürdőjegyeket elfogadunk a Török Fürdőben és a Termálfürdőben is a 01, 03, 06, 07, 08-as kódszámú
szolgáltatásokra!

Keresés

Pályabeosztás

 strandsav

 

Széchenyi-terv

 

fejlesztesek magyar

  Ha kortalan kikapcsolódásra vágyik, látogasson el az Egri Termálfürdőbe!

Az Egri Termálfürdő 1932-ben nyitotta meg kapuit. Magyarország egyik legszebb fürdőhelye, mely a külföldi turisták körében is népszerű. A gyönyörű ligetes környezet a gyógyulni, sportolni és szórakozni vágyók Paradicsoma!

A belvárostól néhány percre található fedett-nyitott vízi élménysziget ugyanis 7 medencével, sportpályákkal és a Török Fürdőbe közvetlen átjárási lehetőséggel rendelkezik.

A sport kedvelői számára versenymedence biztosítja a testmozgáshoz szükséges teret, az idősebbeket és gyógyulni vágyókat pedig a 28 C fokos, enyhén radonos gyógyvízzel töltött nagy medence és a 37 C fokos kénestermál medence várja.

A kicsik számára a nagy „vízi csaták" helyszínéül szolgáló vízi váras medence kínál feledhetetlen élményeket. A fiatalabb felnőttek a kétkupolás fedett-nyitott élménymedence 14 féle szórakoztató, vízi rekreációs eleme által kapcsolódhatnak ki.

Joggal mondhatjuk hát, hogy az Egri Termálfürdő az egész család számára megfelelő úti célpont, de javasoljuk, hogy erről győződjenek meg személyesen is!